English Questions for all competitive examination banking PO,Clerk,IBPS PO,Railway,PSUs ,SSC,IAS,OAS Exams 

English

ISBT English for all banking PO,Clerk,IBPS PO,Railway,SSC,IAS,OAS Exams

Q231.
Fill in the Blanks using modals :

If we had taken the other road, we --------  have arrived earlier.
1) would 2) can
3) could 4) may
5)None of these
Answer : would
View Answer

Q232.
Fill in the Blanks using modals :

Your job --------  be very demanding, but at least, it isn’t boring.
1) can 2) may
3) shall 4) need not
5)would
Answer : may
View Answer

Q233.
Fill in the Blanks using modals :

If you have a bad throat, you ------  smoke.
1) must 2) would
3) can 4) must not
5)could
Answer : must not
View Answer

Q234.
Fill in the Blanks using modals :

Drivers know that they -------  slow down when they approach the main road.
1) can 2) must
3) should 4) will
5)None of these
Answer : must
View Answer

Q235.
Fill in the Blanks using modals :

Had you worked hard, you ______ have passed the examination.

1) can 2) would
3) might 4) should
5)None of these
Answer : would
View Answer

Q236.
Fill in the Blanks using modals :

My father -----  speak and write five language.
1) can 2) might
3) would 4) should
Answer : can
View Answer

Q237.
Direction : Read each sentencse to find out whether there is any error in it .The error ,if any , will be in one part of the sentence i.e (1,2,3,4) ,if there is no error, the answer  will be (5).

One should be true (1)/ to one's words in(2)/ order to earn good name  (3)/ and fame in the life  (4)/ No error(5)
1) 1 2) 2
3) 3 4) 4
Answer : 4
View Answer

Q238.
Direction : Read each sentencse to find out whether there is any error in it .The error ,if any , will be in one part of the sentence i.e (1,2,3,4) ,if there is no error, the answer  will be (5).

The dog(1)/ is (2)/ a(3)/ faithful animal(4)/ No error(5).
1) 1 2) 2
3) 3 4) 4
Answer : 1
View Answer

Q239.
Direction : Read each sentencse to find out whether there is any error in it .The error ,if any , will be in one part of the sentence i.e (1,2,3,4) ,if there is no error, the answer  will be (5).

The teacher (1)/ called a (2)/ last boy  (3)/ standing  in the queue  (4)/ No error (5).
1) 1 2) 2
3) 3 4) 4
Answer : 2
View Answer

Q240.
Direction : Read each sentencse to find out whether there is any error in it .The error ,if any , will be in one part of the sentence i.e (1,2,3,4) ,if there is no error, the answer  will be (5).

The Tajmahal (1)/ is (2)/ situated (3)/ at the Agra (4)/ No error (5).
1) 1 2) 2
3) 3 4) 4
Answer : 4
View Answer