English
ISBT English for all banking PO,Clerk,IBPS PO,Railway,SSC,IAS,OAS Exams
Q1. | Directions : Find the error,if any in the following sentences.
He is not used to (1)/ smoke ; but (2)/ how he is a chain smoker ? (3)/ No error (4). |
Answer : 3
Explanation : "how he is " be replaced by " how is he".
View Answer
Q2. | Fill in the Blanks using modals :
I -------- see quite clearly what the children are doing in the garden. |
| 1) | may |
2) | must |
| 3) | could |
4) | can |
Answer : can
View Answer
Q3. | Fill in the Blanks using modals :
I -------- see quite clearly what the children are doing in the garden. |
| 1) | may |
2) | must |
| 3) | could |
4) | can |
Answer : can
View Answer
Q4. | Fill in the Blanks using modals :
You ------- have watered the flowers, for it is going to rain. |
| 1) | can |
2) | need not |
| 3) | might |
4) | would |
| 5) | None of these |
Answer : need not
View Answer
Q5. | Fill in the Blanks using modals :
Those who live in glass houses ------- not throw stones at others. |
| 1) | can |
2) | should |
| 3) | shall |
4) | may |
Answer : should
View Answer
Q6. | Fill in the Blanks using modals :
If we had taken the other road, we -------- have arrived earlier. |
| 1) | would |
2) | can |
| 3) | could |
4) | may |
| 5) | None of these |
Answer : would
View Answer
Q7. | Fill in the Blanks using modals :
Your job -------- be very demanding, but at least, it isn’t boring. |
| 1) | can |
2) | may |
| 3) | shall |
4) | need not |
| 5) | would |
Answer : may
View Answer
Q8. | Fill in the Blanks using modals :
If you have a bad throat, you ------ smoke. |
| 1) | must |
2) | would |
| 3) | can |
4) | must not |
| 5) | could |
Answer : must not
View Answer
Q9. | Fill in the Blanks using modals :
Drivers know that they ------- slow down when they approach the main road. |
| 1) | can |
2) | must |
| 3) | should |
4) | will |
| 5) | None of these |
Answer : must
View Answer
Q10. | Fill in the Blanks using modals :
Had you worked hard, you ______ have passed the examination.
|
| 1) | can |
2) | would |
| 3) | might |
4) | should |
| 5) | None of these |
Answer : would
View Answer